Contentcreatie

Contentcreatie voor contentmarketing is een techniek waarbij je bezoekers helpt door het aanbieden van aantrekkelijke, informatieve en/of converterende content. Het gaat hierbij ook om het schrijven en het verspreiden van die content. Het voorziet de bezoeker van waardevolle informatie waarmee je hen bindt aan jouw organisatie. Je leidt je bezoeker als het ware op met jou content en dat maakt jouw organisatie aantrekkelijk. 
Content die antwoord geeft op vragen of de bezoeker juist inspireert heeft ook voor jouw organisatie allerlei voordelen!
 

Voordelen van waardevolle en relevante content zijn

Contentcreatie heeft een doel

Het eerste belangrijke doel van effectieve content is conversie. De vorm en inhoud van de boodschap stuurt hierbij de bezoeker. Dit kan informatief, educatief, humoristisch of converterend zijn. Met contentmarketing leg je dus de basis voor conversie. Landingspagina’s zijn hierin belangrijk.  Overtuigende, informatieve teksten passen dan weer beter op een categorie- of productpagina. 

SEO & content  

Zoekmachine-optimalisatie is het tweede belangrijke element van contentmarketing. Laat de bezoekers naar jou toe komen. Hierbij is het belangrijk dat jouw content gevonden wordt in Google. Gebruik bij het schrijven van deze content daarom relevante zoekwoorden. SEO-content is dus waardevol en relevant voor jouw bezoekers. Hierdoor kom je namelijk hoger in Google omdat je rankt op die geselecteerde zoekwoorden.  

Verspreid content via social media 

De content van jouw website verspreid je gemakkelijk via social media. Deel hier jouw inspirerende content en schrijf effectieve social media content die deze bezoekers naar jouw website lokt. Zorg dat deze aansluit bij jouw contentstrategie en echt uniek is. Kies hierbij altijd een relevant socialmediakanaal voor jouw doelgroep. 

Samen aan de slag gaan met contentmarketing? 

Addvancers helpt jouw organisatie met de contentcreatie voor jouw website en het optimaliseren van de vindbaarheid van die content. Hierbij zorgen we ook op social media, zoals Facebook en LinkedIn, voor creatieve content. 

Voordelen van content marketing bij Addvancers

1. Onze websitetekstschrijver schrijft content met een echte toegevoegde waarde voor jouw bezoekers, waaronder landingspagina's, categoriepagina’s en productpagina’s.

2. We doen onderzoek naar relevante zoekwoorden die jouw content beter vindbaar maakt voor jouw doelgroep. Onze SEO-tekstschrijver heeft een vlotte pen en gaat graag voor je aan de slag!

3.Door effectieve socialmedia content binden we jouw volgers aan jouw organisatie en verhogen de betrokkenheid bij jouw bedrijf en merk.