Haal 10x meer uit je landingspagina [115x sterker uit de crisis]

Veel ondernemers (en managers) rommelen maar wat aan als het gaat om marketing. ‘Nieuwsbrieven’ worden verstuurd omdat het ‘nou eenmaal weer lang geleden is’. En vaak wordt veel geld weggespoeld aan ondoordachte online advertenties. En met landingspagina’s is het niet veel beter!

De eerlijkheid gebied me te zeggen: ‘Ook ik heb die fouten ooit gemaakt’. Ook ik heb in het verleden veel te veel geld gestopt in online adverteren (vaak ook via de verkeerde kanalen, zoals Google Ads). Bezoekers naar mijn homepage gelokt of naar slecht opgezette landing pages.

Maar… Een landingspagina kan juist heel belangrijk zijn wanneer je van bezoekers klanten wilt maken. Hier vindt namelijk vaak de eerste miniconversie plaats waardoor de klant zich kenbaar maakt. Een goede landingspagina kan veel betekenen voor de groei van je bedrijf.

Maar helaas geldt het tegenovergestelde ook: iedere bezoeker die je landingspagina weer verlaat heeft je veel geld gekost!

“Ja. Er bestaat een trucje om je landingspagina’s beter te laten converteren!

Bestaat er een trucje om je landingspagina’s beter te laten converteren?

Ja! Door je te houden aan een aantal simpele en een paar minder simpele regels kun je je pagina tot 10x beter laten converteren!

Checkmijnlandingspagina.nl

Het mooie is, dat ik je eenvoudig kan uitleggen wat je hiervoor moet doen. Ga naar www.checkmijnlandingspagina.nl, vul je gegevens in en ik zal je in een video-review precies uitleggen wat je moet doen om je landingspagina te optimaliseren.

Heb je Engelstalige collega’s of vestigingen in het buitenland? Kijk dan op www.checkmylandingpage.com


1 reactie op “Haal 10x meer uit je landingspagina [115x sterker uit de crisis]”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top