Addvancers Inbound Marketing Specialist - Wat is inbound marketing?
Inhoudsopgave
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Waarom Inbound Marketing?

  Met inbound marketing bespaar je op de kosten per lead. Bij traditionele marketing zijn kosten vaak hoger, bijvoorbeeld door dure advertising die een grote groep mensen bereikt maar niet enkel de juiste doelgroep. Bovendien zijn de resultaten die je met inbound marketing behaalt goed meetbaar, waardoor je weet wat je investering oplevert.

  Wanneer het doel van je inbound marketinginspanningen is om één-op- één relaties te creëren, dan zal je zien dat de kracht van de context centraal staat. Wanneer je je doelgroep kent, heb je inzicht in hun motivaties, doelen, uitdagingen en gedrag. Hiermee kun je content maken die op het juiste moment gepresenteerd wordt, afgestemd en gepersonaliseerd om aan hun behoeften te voldoen. Hiermee bereik je je doel om elke keer op het juiste moment via het juiste kanaal de juiste informatie aan de juiste persoon te verstrekken. Je voert je marketing activiteiten dus veel gerichter uit op een doelgroep die aansluit bij jouw diensten en producten. 


  Door je bezoekers te helpen deze content te bereiken, positioneer je je als hulpbron, waar zij op kunnen terugvallen en die ze kunnen aanbevelen aan anderen. Iemand die na een lange zoektocht een oplossing voor zijn probleem heeft gevonden, zal in de toekomst vrijwel altijd zijn positieve ervaring delen. 

  Meer bezoekers
  0 %
  Beter gekwalificeerde leads
  0 %
  Kosten per Lead
  - 0 %

  Fases in Inbound Marketing